lauantai 4. lokakuuta 2014

Tule kuulemaan Esko Valtaojaa

Särkänniemen Planetaarioon

Esko Valtaoja.
Kuva Wikimedia Commons/
Soppakanuuna /GNU.
Pyynikin Kokoomus ja Tampereen Ursa kutsuvat sinut ja ystäväsi kuulemaan Turun yliopiston avaruustähtitieteen professoria ja entistä Tuorlan observatorion johtajaa Esko Valtaojaa Särkänniemen Planetaarioon sunnuntaina 23.11.2014 kello 11.30–12.45.

Valtaoja on ansainnut asemansa suomalaisten keskuudessa tähtitieteen popularisoijana ja tullut myös tunnetuksi näkemyksillään yhteiskunnallisista ilmiöistä ja tulevaisuudesta.

Lippujen hinnat: Pyynikin Kokoomuksen ja Tampereen Ursan jäsenet: 30 €, muut 40 €. Varaukset sähköpostilla tampereenursa@tampereenursa.fi tai puhelimitse 050-5121460.

Kerro varauksen yhteydessä haluamasi lippujen lukumäärä ja yhteystietosi: nimi, osoite, s-posti sekä puhelinnumero ja mainitse jos olet järjestäjäyhteisön jäsen (jäsenyys tarkistetaan). Saat muutaman päivän sisällä laskun sähköpostiisi lippuvarauksestasi, jonka maksat pankkiin (muista käyttää viitettä ja viestiosaan merkitse lipun numero) ja pankin maksutosite on lippusi tilaisuuteen, joten tulosta se! Lippuja on rajoitetusti, joten vain ensimmäiset ehtivät varmistamaan paikkansa Esko Valtaojan yleisössä.

Tilaisuuden järjestäjät: Pyynikin Kokoomus ja Tampereen Ursa ry.
Kuva NASA/ESA/HST.

2 kommenttia:

  1. Osallistunko pääsylippumaksullani Pyynikin Kokoomuksen toiminnan tukemiseen?

    VastaaPoista
  2. Mielestäni tärkeämpi kysymys kuin järjestäjäyhteisön tukeminen, on se, että Valtaojan esitelmä edistää tieteen ja etenkin tähtitieteen popularisointia, laajentaa kuulijoiden maailmankuvaa sekä syventää kulttuuria ja henkistä hyvinvointia.

    Tilaisuuden kulut ovat suhteellisen suuret, joten jos kaikkia lippuja ei saada myydyksi, järjestäjille on odotettavissa jonkin verran tappiota. Jos taas Esko Valtaoja puhuu täydelle salille, jota tietysti toivomme, järjestäjille (niin Pyynikin Kokoomukselle kuin Tampereen Ursallekin) jokunen ropo jää.

    Kari A. Kuure, pj. Tamperen Ursa ry.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti tarkastetaan ennen julkaisua. Toimitus voi hyväksyä tai hylätä lähetetyt kommentit!