lauantai 12. elokuuta 2017

Syyskauden Tähtitaivas-kurssit

Syykauden aikana järjestetään kaksi Tähtitaivas-kurssia. Ensimmäinen kurssi alkaa ke 6.9.2017 ja toinen alkaa ke 18.10.2017. Molemmille kursseille voi ilmoittautua jo nyt!

Tähtitaivas-kurssi on tarkoitettu harrastustaan aloitteleville, koululaisesta aina senioriin, eikä vaadi mitään perustietoja. Kurssilla keskitytään tähtitaivaan näkymiin sekä tähtikuvioiden tunnistamiseen. Tästä kurssista on iloa ja hyötyä, sekä sopivaa puheenaihetta pitkäksi aikaa.

Kurssi koostuu 6 opintokerrasta kestäen n. 2 h kukin ja kokoontumiset ovat tähtitornilla keskiviikkoisin kello 18.00. Ilmoittautuminen sähköpostilla jouni.raunio@tampereenursa.fi, jossa kerrot nimesi ja puhelinnumerosi sekä maksamalla kurssimaksun ennen kurssin alkua yhdistyksen pankkitilille Osuuspankki Tampere FI53 5731 6520 0372 86. Maksu on 30 euroa. Tampereen Ursan jäseniltä 20 euroa.  Osallistujia pyydetään ottamaan tulostettu kuitti tai mobiliilaitteen kuitti mukaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla

Tervetuloa mukaan tutustumaan aurinkokuntaamme, kotigalaksiimme ja universumiin jossa elämme. Keväällä järjestetään vielä kaksi vastaavaa kurssia joista tarkempaa tietoa sitten vielä myöhemmin ennen vuoden vaihdetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti tarkastetaan ennen julkaisua. Toimitus voi hyväksyä tai hylätä lähetetyt kommentit!