maanantai 3. lokakuuta 2016

Syyskauden tähtinäytökset alkavat

Aivan näin paljon ihmisiä kerrallaan ei ole tähtinäytöksissä
muutoin kuin aivan poikkeustapauksissa. Joskus kuitenkin!
Nämä ihmiset ovat seuraamassa auringonpimennystä 20.3.2015.
Kuva © Kari A. Kuure.
Syyskauden 2016 ensimmäinen yleisölle suunnattu tähtinäytös pidetään sunnuntaina 9.10. kello 19–21. Tornille pitäisi kuitenkin saapua viimeistään kello 20.30, jolloin ovet sulkeutuvat. Tähtinäytöksiä jatketaan aina joulutaukoon asti siten, että viimeinen näytös on 11.12.2016. Ensivuoden puolella aloitamme näytökset 8.1.2017.

Tähtinäytöksessä selkeällä säällä katsellaan kaukoputkella ajankohtaisia tähtitaivaan kohteita. Hiljaisena iltana myös yleisö voi esittää toivomuksia katseltavista kohteista. Kohteina ovat Kuu, kirkkaat planeetat, pallomaiset tähtijoukot, planetaariset sumut, kaksoistähdet jne. mitä milloinkin on näkyvissä. Pilvisellä säällä korvaavaa ohjelmaa tähtitornin auditoriossa.

Pukeudu lämpimästi, sillä kaukoputken ääressä olemme raikkaassa ulkoilmassa! Etenkin jalkineiden pitäisi olla lämpimät.

Näytösmaksut:
aikuiset 5 €, 7–17 v. 2 € ja alle 7-vuotiaat vanhempien mukana ilmaiseksi. 


Tilausnäytöksiä

Olisiko työpaikallasi kiinnostusta tuoda asiakkaitasi tähtinäytökseen. Parituntinen tähtitornilla on varmasti halvempi vaihtoehto kuin vastaava aika ravintolassa ja takuulla aivan erilainen. Tarvittaessa voimme järjestää ohjelman englanninkielisenä. 

Järjestämme mielellämme tähtinäytöksiä (tai pilvisellä säällä korvaavan esityksen) yrityksille, aikuisryhmille ja -kerhoille, syntymäpäivien juhlijoille sekä koululuokille. Rajoitteena on vain ryhmän koko, tiloihimme mahtuu yhdellä kertaa enintään 16 henkilöä. Ota yhteyttä sähköpostitse tilausnaytos@tampereenursa.fi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti tarkastetaan ennen julkaisua. Toimitus voi hyväksyä tai hylätä lähetetyt kommentit!