tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kevätretki Metsähoviin ja Heurekaan

Metsähovi radiotutkimusasema.
Kuva Aalto yliopisto/Metsähovi.
Tampereen Ursa järjestää lauantaina 11.4. jäsenilleen kevätretken Metsähovin radiotutkimusasemalle sekä Heurekaan.

Metsähovissa pääsemme tutustumaan observatorioon, radioteleskooppiin ja sen toimintaan sekä kuulemme esittelyn radioastronomiasta ja Metsähovin tutkimuksesta. Vierailun kruunaa luento kvasaareista.

Metsähovista matkamme jatkuu kohti Heurekaa, jossa on tarkoitus viettää loppupäivä näyttelyihin sekä planetaarioon tutustuen.

Aikataulu päivälle on seuraavanlainen: lähtö bussilla tähtitornilta kello 8.00, Metsähoviin tutustumme kello 11–14, olemme Heurekassa kello 14–18 ja palaamme Tampereelle noin kello 20.30 aikaan.

Hinta jäsenille retkestä on 25 € ja se sisältää pääsylipun Heurekaan sekä planetaarioesityksen. Maksuohjeet saat ilmoittauduttuasi retkelle.

Retkeen ei varsinaista ruokailua sisälly, joten omia eväitä kannattaa pakata mukaan. Toki taukoja pidetään matkan varrella, joten eväiden ostaminen matkallakin onnistuu. Heurekassa myös on
mahdollisuus omatoimiseen ruokailuun.

Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen maria.lahtinen@tampereenursa.fi. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan paikkasi ajoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti tarkastetaan ennen julkaisua. Toimitus voi hyväksyä tai hylätä lähetetyt kommentit!